👋
Hei kevytyrittäjä!
Rekisteröidy

Rakennusalan kevytyrittäjä

Olet sitten timpuri, laatoittaja, sähkömies, putkimies tai rakennusapulainen kevytyrittäjyys on sinulle oikea valinta. Truster laskutuspalvelussa laskutat kevytyrittäjänä rakennusalan työsi helposti.

Saat meiltä tuen rakennusalan kevytyrittämiseen. Truster kuuluu Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Saat kauttamme kevytyrittäjänä Tilaajavastuuraportin ja Valttikortin työmaalle sekä kattavan vastuu- ja tapaturmavakuutuksen.

Pystyt vähentämään kulukorvauksena Valttikortin ja useimmat ammattipätevyyskoulutukset, kuten työturvallisuuskortin tai vedeneristyssertifikaatin. Laskutamme asiakasta tarvittaessa automaattisesti käänteisellä arvonlisäverolla.

Laskuttaminen onnistuu Truster Works laskutuspalvelun avulla vaikka työmaalta käsin helposti. Laskutuspalvelu työajanseurannan avulla sinulta ei enää koskaan jää töitä laskuttamatta. Aloita laskuttaminen jo tänään. Pystyt laskuttamaan kauttamme useimmat kulut ja vähentämään ne jo laskuttamisen yhteydessä. Näitä kuluja ovat esimerkiksi päivärahat, matkakorvaukset, materiaalit ja jopa pakettiauton Truster kevytyrittäjän käyttöauto palvelulla. Rekisteröidy järjestelmäämme nyt kuluitta.

RekisteröidyLataa iOS appLataa Android app

Näin aloitat 👉

Laskuta työsi helppokäyttöisellä Truster Works laskutuspalvelulla

Aloittaa voit heti ja laskuja pääsee luomaan saman tien rekisteröitymisen jälkeen. Mitä enää odotat?

Katso palvelupaketit etusivulta →

1. Hanki asiakas, sovi korvauksesta ja tee työtä josta nautit

Sovi työn tilaajan kanssa työllesi hinta, voit itse päättää hintatason. Se on kevytyrittäjän vapaus! Lataa laskutuspalvelu puhelimeesi.

2. Laskuta itse työsi helposti 24/7

Luo lasku helposti puhelimella, tietokoneella tai tabletilla laskutuspalvelussamme tai veloita asiakasta maksupäätteellä.

3. Nauti työsi tuloksista ja nosta palkkaa, kun sinulle sopii

Kun lasku on maksettu, voit nostaa palkkaa. Halutessasi saat palkan heti hetipalkka pyynnöllä.

Laske kevytyrittäjän palkka

Maksamme palkkasi asiakkaasi maksusuorituksen saavuttua tai valitsemanasi palkanmaksupäivänä. Voit myös valita Hetipalkan, jolloin saat palkan tilillesi samana päivänä. Palkan voi myös jättää nostettavaksi myöhemmin. Truster 49 €/kk -palvelupaketissa et maksa erillistä palvelumaksua laskutussummasta. Kevytyrittäjä laskurimme kertoo sinulle palkan Truster Light -palvelun mukaan.

Kevytyrittäjän laskuttama summa

2 750 €

Veroprosentti

32 %

Palkka nopeammin tilille

Tilillesi maksettava summa

1 987,50 €

Laskutussummasta vähennettävä palvelumaksu määräytyy palvelupaketin mukaan. Truster Light paketissa se on 3,99 %. Summaan vaikuttaa tapaturmavakuutusmaksu ja matkakorvaukset. Hetipalkan lisä on +5 %. Truster ja Truster Pro paketeissa ei ole palvelumaksua tai erillistä tapaturmavakuutusmaksua. Palkkalaskuri laskee Truster Light paketin mukaan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.